Un home mira el penis en un fotomuntatge amb la radiografia d?un home que s?ha introduït piles pel penis

Un home és operat d'urgència després d'inserir-se tres piles al penis

L'home va acabar perdent el seu membre després de diverses reconstruccions fallides

S'havia quedat sense bateria i va prendre una decisió radical. Un home australià de 73 anys va necessitar sotmetre's a una cirurgia urgent d'uretra després d'inserir-se tres piles tipus botó al penis.

L'home no identificat, l'anomalia mèdica del qual és ara la font d'un estudi mèdic publicat a Urology Case Reports, havia estat alimentant la seva pròpia “gratificació sexual” ficant intencionalment bateries al túnel d'un sol sentit.

"Fins on sabem, aquest és el primer cas reportat de necrosi uretral amb inserció de pila de botó", van escriure els autors.

Segons els informes, el pacient havia inserit piles diverses vegades abans sense que es quedessin encallades a l'interior.

També es va sotmetre a una teràpia amb ones de xoc al seu membre perquè havia patit disfunció erèctil durant tres anys.

El septuagenari va esperar 24 hores per buscar atenció mèdica, però en arribar a l'hospital els metges van actuar ràpidament per retirar els objectes estranys. Calia actuar ràpidament, ja que la seva corrosivitat pot causar necrosi (la mort del teixit corporal) en només dues hores.

També temien la infecció potencialment rara però letal de la gangrena de Fournier.

Després de diversos intents fallits, els cirurgians van recórrer a fòrceps, amb què finalment van treure les petites bateries.

"Totes les bateries extretes estaven recobertes amb un material negre semblant al quitrà", assenyala l'estudi.

Però aquest no va ser el final. Deu dies després, l'home va tornar a l'hospital queixant-se de inflor i secreció repugnant, cosa que va portar els metges a operar-lo una vegada més.

"Es va fer una incisió a la pell del penis", van anotar els investigadors, i van afegir que es va vessar "una gran quantitat" de líquid.

Els temors dels metges que l'home desenvolupés un “extens grau de necrosi” es van fer realitat i va caldre extirpar-li part de la uretra.

"Atesa la complexitat de la lesió, es va considerar que la reconstrucció formal de la uretra del penis probablement requeriria una reparació en tres etapes", segons els investigadors, que van descriure el complex procediment de sis mesos d'empelts de membrana mucosa.

Després d'avaluar el penis extremadament danyat, finalment els metges "van decidir que la millor opció seria no fer més reconstrucció del penis".