El llibre 'Identitats solapades' de Miquel Escudero en una biblioteca

'Identitats solapades': el nou llibre de Miquel Escudero es presenta aquest 22 de maig

L'assaig es presentarà a la llibreria Byron de Barcelona aquest 22 de maig

Miquel Escudero ha llançat el llibre 'Identidades solapadas', un assaig sobre les identitats humanes que estarà disponible aquest dimecres 15 de maig a les principals llibreries del país.

L'assaig d'Escudero es presentarà el proper 22 de maig a la icònica llibreria Byron de Barcelona, situada al carrer Casanova, número 32. L'esdeveniment començarà a les 19.00 hores, i servirà perquè l'escriptor desgrani les claus de la nova obra.

L´acte estarà presentat per l´editor i escriptor Agustín Pániker, fill del filòsof Salvador Pániker i nebot de l´així mateix filòsof Raimon Panikkar.

A continuació, podeu consultar la sinopsi del llibre:

"Des que naixem, alguns ens volen atrapats en una bombolla, sotmesos a etiquetes i portadors de prejudicis i manies, si no d'odis programats.

Aquest assaig convoca a fomentar que cadascú administri les seves vivències i el seu món amb llibertat, esperança i il·lusió. No tenim una identitat inamovible, sinó identitats que se superposen de manera dinàmica.

Amb actitud decidida cal promocionar la interculturalitat. La dignitat de ciutadans i persones no entén de classes i promou la convivència i el progrés: Només ens elevem quan extrem el millor dels altres, perquè ells millorin i nosaltres millorem"

Escudero és articulista de Catalunya Press i membre del Consell Editorial d'aquest mitjà. Des que va començar a col·laborar, ja ha publicat 500 articles, i ha esdevingut un eix central de la línia editorial del diari.

Podeu consultar els articles publicats per Miquel Escudero clicant en aquest enllaç . Els textos anteriors es poden trobar a l' hemeroteca de Catalunya Press .

A més d''Identitats solapadas', Miquel Escudero és autor de la novel·la 'Duel per un gat' (2018) i dels assajos 'Pels nostres carrers' (2018) i 'Sostiene Mengano' (2019).

Es defineix a si mateix com a "professor vocacional", amb més de quaranta anys fent classes de matemàtiques a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Telecomunicacions (ETSET) de Barcelona (UPC). Doctorat en matemàtica aplicada i en filosofia, la seva aposta pel coneixement i el pensament transversal és clara, i en podreu trobar una bona mostra en el nou treball.

Presentació del llibre:

Ubicació: Llibreria Byron de Barcelona, situada al carrer Casanova, número 32

Horari: 19:00 h