Retencions a l'AP-7 a Vilafranca del Penedès (Barcelona) en sentit sud

Ja ha deixat de Barcelona el 82% de vehicles previstos per l'Operació Sortida

En total, 472.000 vehicles han deixat la capital catalana entre dijous i divendres al matí, dels 575.000 que s'esperen que ho facin en total

Uns 472.000 vehicles han sortit des de les 7 de dijous fins a les 11 d'aquest divendres de Barcelona i rodalies per a l'operació sortida de Setmana Santa, fet que suposa un 82% de la previsió de 575.000 vehicles que sortiran fins divendres a les 15, informa el Servei Català de Trànsit (SCT) en un comunicat.

El director de l'SCT, Ramon Lamiel, va dir dimecres en roda de premsa que durant l'operació sortida s'habiliten "per primera vegada" dos carrils addicionals a l'AP-7.

Un dels dos carrils addicionals està ubicat a Montornès del Vallès (Barcelona) fins a Sils (Girona), per desplaçar-se fins a Girona i la Costa Brava; l'altre és al sud de la mateixa autopista, de Martorell (Barcelona) fins a l'AP-2, per desplaçar-se fins a Tarragona.

Aquest matí no s'han registrat contratemps, més enllà de les retencions a l'AP-7 a Vilafranca del Penedès (Barcelona) en sentit sud.