El supermercat Mercadona amb bitllets

Mercadona cerca treballadors a Girona i Lleida amb un salari superior a 1.500 euros

Mercadona té 27 supermercats a les comarques de Girona i 13 a les comarques de Lleida, segons les dades que ofereix la companyia

Mercadona preveu contractar 300 persones a les comarques de Girona i 50 a les comarques de Lleida per fer front a la campanya d'estiu, que comença al maig i s'acabarà al setembre.

Segons un comunicat d'aquest dijous de l'empresa, l'objectiu és reforçar la plantilla en una època en què coincideix l'arribada de turistes amb les vacances de la resta del personal.

Les ofertes de treball ja estan disponibles a la pàgina web de Mercadona , i es necessiten treballadors per cobrir vacants tant als supermercats com als blocs logístics i en la preparació i el repartiment de comandes.

La retribució inicial és de 1.553 euros bruts al mes i no cal experiència prèvia, ja que els nous empleats rebran una formació específica adaptada al seu lloc.

Mercadona té 27 supermercats a les comarques de Girona i 13 a les comarques de Lleida.

La seva plantilla es caracteritza “per treballar en equip, amb vocació de servei al client i capacitat de millora constant”.

Mercadona aposta fortament pel conjunt de les persones que componen la seva plantilla, segons explica la pròpia companyia, i ho fa “per mitjà d'un lot de valor altament competitiu que promou l'estabilitat laboral, la defensa de la igualtat i la diversitat, la conciliació , la formació contínua i retribucions per sobre de la mitjana del sector".