Productes anticalç de Mercadona

Mercadona millora el poder i l'efectivitat dels productes anticalç

La cadena de supermercats ha introduït canvis en dos dels seus productes de neteja

Mercadona segueix avançant en el compromís adquirit amb els seus clients d'oferir màxima qualitat en cada producte, cosa que implica un procés de millora contínua per no deixar mai de sorprendre “El Cap” (com internament denomina els clients). Entre les últimes millores aplicades destaca la dels seus dos productes anticalç, l'indicat per a la calç moderada i el netejador potent en cas de més brutícia i calç més incrustada.

Aquesta millora s'ha desenvolupat de la mà del seu proveïdor especialista SPB a les instal·lacions de Cheste (València) i ha consistit en un canvi en la formulació dels dos productes per incrementar encara més la seva eficàcia contra la calç. Arriba, a més, en un moment clau per donar resposta als que necessiten deixar impecable la primera residència o preparar-ne la segona abans de traslladar-s'hi a passar l'estiu.

Per a Mercadona, la qualitat i la innovació són dos requisits indispensables per continuar desenvolupant la seva transformació brutal. Per això, avui treballa juntament amb més de 3.000 proveïdors i interproveïdors especialistes per oferir un assortiment eficient, de màxima qualitat ia un preu imbatible. En definitiva, un assortiment viu, desenvolupat producte a producte, des de "El Cap" cap enrere, en el marc de la seva estratègia Sempre Preus Baixos , que dóna resposta a les necessitats dalimentació, begudes, neteja de la llar, la higiene personal i el cura danimals de companyia.

Per aconseguir aquest objectiu, la companyia també disposa d'un Model de Coinnovació, que consisteix a compartir experiències i modes de consum amb els clients per, a través de la detecció de necessitats, gustos i costums concrets, traslladar tota aquesta informació als proveïdors i impulsar així una col·laboració directa en el desenvolupament de millores, innovacions i nous productes. La millora dels productes anticalç, per exemple, s'ha testat amb clients abans d'implantar-la a l'assortiment.

Aquest Model de Coinnovació es desenvolupa entre d'altres estratègies a través dels 24 centres de coinnovació repartits entre Espanya i Portugal. En aquests centres hi treballen més de 200 especialistes de Mercadona que, al llarg del 2023, han mantingut 11.000 sessions de treball amb clients que han estat fonamentals per seguir millorant i adaptant l'assortiment als gustos i necessitats concretes. Això ha estat traduït en la implantació de 500 millores, 314 novetats i 20 innovacions de producte.