Mercadona amb una imatge d´un braç d´una dona

Mercadona presenta el seu innovador producte pel cos per menys de 3 euros

Aquesta loció no només té cura de la pell, sinó que també l'embelleix amb pigments que realcen i il·luminen

Enmig de les novetats que ens porta el mes d'abril, Mercadona no queda enrere i segueix sorprenent amb productes innovadors en l'àmbit de la bellesa.

Més enllà dels seus llançaments recents com els colorets inspirats en els de Shein o la base d'ungles per augmentar el gruix, la companyia líder de supermercats també ha pensat en la bellesa corporal.

Una de les propostes més interessants de Mercadona per a aquesta temporada és la nova Loció Corporal Lluminositat Mandarina Deliplus, un producte dissenyat per revitalitzar la pell després de l'hivern.

Aquesta loció no només té cura de la pell, sinó que també l'embelleix amb pigments que realcen i il·luminen, oferint un aspecte fresc i rejovenit.

El secret d'aquesta loció rau en la fórmula enriquida amb mantega de karité, coneguda per les seves propietats nutritives i antioxidants.

Loció de Mandarina
Aquesta aroma deliciós converteix l'aplicació de la loció en una experiència sensorial plaent | Mercadona

Aquesta combinació garanteix una pell flexible, fresca i lluminosa, alhora que proporciona una brillantor natural i saludable.

El més destacat d'aquesta loció és, sens dubte, el seu aroma a mandarina, fresc i energitzant, perfecte per a la temporada primaveral.

Aquesta deliciós aroma converteix l'aplicació de la loció en una experiència sensorial plaent, aromatitzant suaument la pell i realçant-ne la bellesa natural.

A més, la seva textura lleugera i no enganxosa s'absorbeix ràpidament, creant un vel subtil amb iridescències daurades que realcen la lluminositat de la pell sense exagerar.

Tot això per un preu molt assequible de tan sols 2,75 euros, cosa que la converteix en una opció irresistible per als que busquen una pell radiant i perfumada aquesta primavera.

Amb la Loció Corporal Lluminositat Mandarina Deliplus, Mercadona demostra una vegada més el seu compromís amb la innovació i la qualitat, oferint als clients productes de bellesa de primera categoria a preus accessibles.