Saló Ensenyament

Més de 100.000 alumnes van al Saló de l'Ensenyament

Els graus universitaris en salut, enginyeria, educació i administració van ser els més consultats

El Saló de l'Ensenyament ha finalitzat aquest diumenge l'edició d'aquest any amb més de 224 expositors informant els més de 100.000 alumnes sobre les diferents possibilitats educatives al recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona, explica en un comunicat l'exhibició.

La formació professional ha estat l'opció que ha generat més interès, ocupant un 40% de les consultes d'informació, seguint els estudis universitaris amb un 37,3% i un 15,3% a Batxillerat.

Els graus universitaris en matèria de salut, enginyeria, educació i administració i direcció d'empreses han estat els més consultats pels visitants, mentre que els interessats per als cicles formatius han preferit la sanitat, els serveis socioculturals i de comunitat, informàtica o esport.

El saló ha notat un increment en els alumnes de tercer d'ESO presents, que han centrat les consultes en la decisió entre Batxillerat o cicle formatiu, a més d'escollir entre els diferents centres, sortides professionals o beques, entre altres qüestions.

Pel que fa a l'orientació personalitzada, 26.000 persones han estat ateses per professionals de l'orientació acadèmica a les activitats realitzades al saló.

La propera edició del Saló de l'Ensenyament se celebrarà entre el 26 i el 30 de març del 2025.