Mor l'actor de 'La jungla de Cristall 2' Tom Bower als 86 anys

Mor l'actor de 'La jungla de Cristall 2' Tom Bower als 86 anys

A La jungla 2, l'actor va interpretar Marvin, un conserge que ajuda el tinent John McClane (Bruce Willis)

Tom Bower, actor que va interpretar Marvin a la seqüela de 'La Jungla de Cristall' amb Bruce Willis, ha mort. L'intèrpret tenia 86 anys al moment de la seva mort.

Un membre de la família va confirmar la seva mort a 'The Hollywood Reporter'. Bower va morir el 30 de maig passat mentre dormia a casa seva a Los Angeles, però no s'ha sabut fins aquest divendres.

Nascut el 3 de gener de 1938 a Denver (Colorat, Estats Units), Bower va debutar a la petita pantalla el 1973 a la tv movie Incident at Vichy. Posteriorment, va participar de manera puntual en sèries com Kojak, La dona biònica, S'ha escrit un crim, Cançó trista de Hill Street, Corrupció a Miami o Dallas.

Un dels seus primers papers destacats a la televisió li va arribar el 1975, quan va fitxar pel rol de Curtis Willard a Los Walton. Va participar en 27 capítols de la sèrie. La seva filmografia televisiva també inclou títols més recents com Ray Donovan, Llei i ordre, L'ala oest de la Casa Blanca, Expediente X, Monk, Sense cita prèvia, The Office o Ments criminals.

Una llarga carrera al cinema

A la gran pantalla, Bower va treballar amb destacats directors com John Cassavetes a Shadows, Oliver Stone a Nixon, Werner Herzog a Tinent corrupte, Scott Cooper a Cor rebel i la llei del més fort, Edward James Olmos a American Me, Philip Noyce a Perill imminent, Kevin Costner a Missatger del futur i Ed Harris a Pollock i Appaloosa.

A La jungla 2, l'actor va interpretar Marvin, un conserge que ajuda el tinent John McClane (Bruce Willis) a vèncer els seus enemics. De fet, quan McClane finalment es reuneix amb la seva dona al desenllaç de la pel·lícula, és Marvin qui els recull i els porta cap al vespre.

L'últim treball de Bower data del 2023, quan va aparèixer en tres episodis de Lucky Hank, sèrie protagonitzada per Bob Odenkirk, l'estrella de Better Call Saul.