La periodista i directora de l'APM, Victoria Prego, lliura el 'premi APM d'Honor 2018' al preïodista de La Vanguardia, Mariano Guindal, durant la cerimònia de lliurament de 'Premis APM 2018'.

Mor la periodista Victoria Prego als 75 anys

Nascuda a Madrid, va ser una analista política de prestigi

La reconeguda periodista Victoria Prego ha mort a l'edat de 75 anys a Madrid. Prego va deixar una empremta inesborrable al periodisme espanyol gràcies a la seva destacada trajectòria en diversos mitjans de comunicació.

Nascuda a Madrid el 1949, Prego es va formar com a periodista a l'Escola Oficial de Periodisme. La seva carrera professional va estar marcada per la seva versatilitat i capacitat per abordar temes complexos amb profunditat i rigor. Des dels seus inicis a la premsa escrita, passant per la seva destacada tasca a la televisió, fins a la seva incursió en la direcció de projectes documentals, Prego va demostrar ser una figura polifacètica i de gran influència a l'àmbit periodístic espanyol.

Durant els seus anys a la televisió, Prego es va destacar com una analista política de gran prestigi, participant en programes de debat i opinió que van marcar època a la televisió espanyola. La seva agudesa en l'anàlisi política i la seva capacitat per comunicar amb claredat i rigor la van convertir en un referent indiscutible al panorama mediàtic.

A més a més de la seva tasca com a periodista i analista política, Victoria Prego també es va involucrar en projectes documentals que van explorar la història recent d'Espanya. La visió crítica i el compromís amb la veritat històrica es van reflectir en treballs que van abordar temes fonamentals de la història contemporània espanyola.