Lliurament del cupó de l'ONCE

L'ONCE homenatja els 125 anys d'història del Club de Tennis de Barcelona

Enric Botí, delegat de l'ONCE a Catalunya, ha lliurat al president Josep Jordi Cambra una imatge emmarcada del cupó

Aquest dimarts al matí ha tingut lloc l'acte de presentació del cupó que l'ONCE dedica el proper dijous 18 d'abril al 125 aniversari del Reial Club de Tennis Barcelona-1899.

Cinc milions de cupons difondran la història d'aquest club esportiu de la ciutat comtal.

Durant la presentació, Enric Botí, delegat de l'ONCE a Catalunya, ha lliurat Josep Jordi Cambra, president del Reial Club de Tennis Barcelona-1899, una imatge emmarcada d'aquest cupó. Els han acompanyat Manuel Orantes i Lis Ailla, jugadors llegendaris del Club.

A la fotografia amb el cupó de l'ONCE s'han volgut sumar els jugadors espanyols que han participat a la Copa Davis, com ara Tommy Robredo, Pablo Andújar, Tomàs Carbonell, Àngel Giménez, Nacho Muntañola, Pepe Higueras, Jordi Bardou, Joan Balcells, José López-Maeso, Antonio Muñoz, Javier Soler, Marc López, Carlos Moyà, Carlos Costa, Manolo Orantes i Alberto Tous.

El Reial Club de Tennis Barcelona és un club esportiu que va ser fundat el 13 d'abril del 1899 i que actualment està ubicat a l'antiga Masia de Can Canet, al barri de Pedralbes.

A les pistes del RCTB-1899, un dels clubs de tennis amb més prestigi de l'Estat, s'hi han format tennistes com els germans Sánchez Vicario, Conchita Martínez, Carlos Moyá, Tommy Robredo o Rafael Nadal.

Seu de gran nombre d'esdeveniments tennistics, el RCTB organitza des de 1953 el Trofeu Comte de Godó, de categoria ATP 500.

El Cupó Diari de l'ONCE posa en joc un premi de 500.000 euros al número més la sèrie, i 49 premis de 35.000 euros a les cinc xifres del número premiat.

Els cupons de l'ONCE són part dels productes de loteria social, segura, responsable i solidària de l'Organització que, des del disseny fins a la comercialització, implementa controls per neutralitzar consums descontrolats, prohibeix expressament la venda a menors d'edat o el consum a crèdit, entre altres mesures.

L'Organització manté una responsabilitat amb la ciutadania promovent una política de joc responsable amb els sistemes d'avaluació i de seguiment més exigents definits per l'Associació Mundial de Loteries i l'Associació Europea de Loteries.

Els cupons de l'ONCE es comercialitzen pels més de 19.000 venedors i venedores de l'organització, 2.400 a Catalunya. A més, es poden adquirir des de www.juegosonce.es, i en establiments col·laboradors autoritzats.