Morad, en un concert

El raper Morad entra voluntàriament a la presó

Al febrer, va acceptar una pena de dos anys de presó per atemptar contra agents de la Policia Local de l'Hospitalet

El raper Morad ha ingressat voluntàriament a la presó de Brians 2, a Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat), dilluns passat 8 d'abril, segons han informat fonts penitenciàries.

Les mateixes fonts han concretat que la seva entrada a la presó respon a una condemna de 6 mesos en una causa per delictes de trànsit, i el raper havia estat jutjat per conduir sense carnet.

El mes de febrer passat, Morad va acceptar una pena de dos anys de presó per atemptar contra agents de la Policia Local de l'Hospitalet de Llobregat (la localitat on viu) quan el van instar a deixar de gravar un videoclip al carrer per falta de permís, i en aquesta causa la Fiscalia va estar a favor de suspendre el seu ingrés a la presó perquè la pena no superava els dos anys.

Problemes amb la policia

L'artista ha tingut diverses topades amb la justícia, reflectint certs aspectes de la seva vida i el seu entorn en la seva música. En els darrers anys, Morad ha vist com rebia acusacions i denúncies relacionades amb delictes com el tràfic de drogues i la possessió d'armes.

El 17 de juliol del 2021 va ser detingut, juntament amb un altre jove, per atemptat contra agents de l'autoritat per uns incidents al barri hospitalenc de La Florida. Mesos més tard, a principis del 2022, va ser acusat d'un aplanament de casament que hauria tingut lloc el febrer del 2018, encara que finalment no es va poder demostrar la seva identitat amb les càmeres de seguretat.

El juny d'aquell mateix any va ser detingut pels Mossos, que el van atrapar conduint amb excés de velocitat i sense permís de conduir.

La seva situació legal ha tingut un impacte significatiu en la seva carrera musical, tot i que també ha servit com a inspiració per a algunes de les seves lletres, on aborda temes de supervivència, la vida als barris i la justícia.

Morad ha guanyat una considerable base de fans gràcies al seu estil únic i les seves lletres que sovint parlen de la seva realitat i la de molts joves en situacions similars.

Tot i els seus problemes amb la llei, ha continuat llançant música i mantenint una presència activa a les xarxes socials, on comparteix el seu art i comunica la seva perspectiva de la vida.