Corte Inglés amb una imatge d'un jardí

Renova el teu jardí amb estil: Descobreix el conjunt perfecte d'El Corte Inglés

El jardí es converteix en l'epicentre de reunions familiars i moments de relax durant el bon temps, i tenir mobiliari còmode i elegant és essencial per gaudir al màxim d'aquests espais

Amb l'arribada de la primavera, l'interès per embellir els nostres espais exteriors es renova. Entre les tendències més populars, els mobles de jardí ocupen un indret destacat.

Aquesta temporada, la recerca del conjunt ideal de sofàs i taula per a exteriors es torna una tasca apassionant, i El Corte Inglés a Espanya ofereix una opció que combina estil i funcionalitat per satisfer les teves necessitats.

El jardí es converteix en l'epicentre de reunions familiars i moments de relax durant el bon temps, i tenir mobiliari còmode i elegant és essencial per gaudir al màxim d'aquests espais.

El conjunt de taula i sofàs per a exteriors d'El Corte Inglés promet proporcionar-te moments plaents a l'aire lliure, i com a benefici addicional, l'empresa ofereix la retirada gratuïta del moble antic si així ho requereixes.

Elegància i versatilitat en un sol conjunt

Per a aquells que busquen afegir un toc de sofisticació al jardí, El Corte Inglés presenta el conjunt de jardí de la sèrie Jable, una opció elegant i versàtil que s'adapta a qualsevol estil decoratiu.

Aquest conjunt consta d´un sofà de 2 places, dues butaques i una taula de centre, tots dissenyats amb una estructura d´acer i revestiment de fibra sintètica amb efecte bambú, proporcionant durabilitat i resistència a les inclemències del temps.

La taula està equipada amb una tapa de vidre que en facilita la neteja i li confereix una major durabilitat. Els coixins dels seients i els coixins de respatller, fabricats en polièster, són desenfundables, cosa que en facilita la neteja i el manteniment.

Conjunt de jardí d'El Corte Inglés
El preu del conjunt de jardí d'El Corte Inglés és de 675 euros | El Corte Inglés

Mesures i preus convenients

Pel que fa a les dimensions, el sofà té aproximadament 150 cm d'amplada, 76 cm d'alçada i 78 cm de fons, mentre que les butaques fan 68,5 cm d'amplada, 76 cm d'alçada i 78 cm de fons.

La taula compta amb unes mides de 56 cm d'amplada, 40 cm d'alçada i 106 cm de fons. El conjunt complet té un pes total de 44 quilograms.

El preu del conjunt de jardí d'El Corte Inglés és de 675 euros i inclou tots els mobles esmentats anteriorment, tant a botigues físiques com en línia.

A més, l'opció de retirada gratuïta del moble antic està disponible, i per un cost addicional de 45 euros, s'ofereix el servei de muntatge per a més comoditat del client.

Amb la seva estètica elegant i atemporal, aquest conjunt de jardí d'El Corte Inglés promet ser una addició perfecta al teu espai exterior, assegurant anys de gaudi sense necessitat de preocupar-te per canvis en la decoració.