El Corte Inglés amb una imatge d'una TV

El Corte Inglés es torna boig: rebaixa més de 1.000 euros una tele de 75''

El Corte Inglés ha sorprès els seus clients amb una espectacular rebaixa a la Samsung TQ75Q77CAT de 75 polzades

A l'univers tecnològic, la recerca de la combinació perfecta entre qualitat i preu és un desafiament constant. I quan es tracta d'adquirir una Smart TV de grans dimensions, aquest desafiament pot semblar encara més gran.

Tot i això, en moments especials, les oportunitats úniques es presenten per a aquells que estan atents a les ofertes.

Recentment, El Corte Inglés ha sorprès els aficionats de la tecnologia amb una espectacular rebaixa a la Samsung TQ75Q77CAT de 75 polzades, convertint la compra d'aquest gegant televisiu en una decisió més que temptadora.

Amb una rebaixa que retalla el preu des dels 2.299 euros fins a uns irresistibles 1.019,15 euros, aquest descompte de 1.279,85 euros obre les portes a una experiència televisiva de primera classe sense afectar significativament la butxaca.

Per què aquesta Smart TV de Samsung és tan atractiva?

En primer lloc, destaca la pantalla de 75 polzades, la qual ofereix una immersió total en el contingut visual. Els bisells ajustats a les vores contribueixen a aquesta experiència immersiva, submergint l'espectador en un món d'imatges nítides i vibrants.

Equipada amb la tecnologia 4K i un panell QLED, Samsung TQ75Q77CAT garanteix una qualitat d'imatge excepcional, amb una definició impressionant i una paleta de colors rica i realista.

Tot i això, és important tenir en compte que el seu sistema de retroil·luminació Edge LED funciona millor en entorns amb una il·luminació equilibrada, permetent així aprofitar al màxim el seu potencial visual.

Pel que fa al so, aquesta Smart TV ofereix una experiència auditiva envolupant gràcies als 20W de potència distribuïts en un sistema de 2.2 canals.

Fins i tot en volums elevats, la qualitat del so es manté impecable, sense distorsions ni vibracions molestes.

A més, compta amb tecnologies com Dolby Digital Plus i Q Symphony, que milloren encara més el rendiment sonor, proporcionant una experiència dàudio inigualable.

Pel que fa a la connectivitat, la Samsung TQ75Q77CAT no decep. Amb quatre entrades HDMI a la seva versió 2.1, és compatible amb consoles de nova generació, permetent gaudir de jocs en 4K a 120 Hz amb una latència ultrabaixa.

A més, compta amb dos ports USB en versió 2.0 per a la reproducció i enregistrament de contingut multimèdia.

El sistema operatiu, Tizen 7.0, ofereix una navegació fluida i còmoda a través de les diferents aplicacions, mentre que la compatibilitat amb els assistents de veu Google, Alexa i Bixby afegeix una capa addicional de conveniència i control.

En resum, l'oferta d'El Corte Inglés per a la Smart TV Samsung de 75 polzades és una oportunitat que no es pot deixar passar.