Cartell d'Eufòria amb el logotip de TV3

Torna 'Eufòria' amb una nova edició i amb el seu futur en dubte

El futur del programa es manté en dubte a causa de les acusacions de plagi per part dels creadors d''OT'

Després de l'èxit de l'última edició d''OT' a Amazon Prime Video, l'atenció ara se centra a 'Eufòria', que començarà la nova temporada aquest mateix divendres a les 22:05.

La competència comptarà amb una nova selecció de concursants, entre els quals hi ha: Rangel, Lluna, Xavi Noms, Dounia, Pau Culleré, Tamara, Valèria, Lluís, Julien, Maria, Bita, Yuk, Hugo, Aina da Silva, Mistyy i Fredrick.

Els presentadors tornaran a ser Marta Torné i Miki Núñez. Els concursants interpretaran temes coneguts a les gales, que seran en rigorós directe des d'aquest mateix divendres.

El jurat, encapçalat per l'actriu i cantant Carol Rovira, presenta cares noves aquest any. Alfred Garcia, exconcursant d''OT', i el coreògraf Albert Sala s'uneixen al panell en reemplaçament d'Elena Gadel i Lildami.

A l'equip docent també hi ha canvis, amb Natàlia Palomares com a nova coreògrafa i Alfonso Nieto encarregat de la formació actoral.

Una de les novetats més destacades és el nou sistema de nominacions, que permetrà al jurat enviar a la Zona de Perill un nombre variable de concursants, en lloc dels grups de quatre de temporades anteriors.

A més, el VAR musical, supervisat per Jordi Cubino i Clara Luna, estarà atent a qualsevol error que pugui portar a una nominació.

Amb totes aquestes novetats emocionants, els espectadors esperen ansiosos l'inici d'una nova temporada d''Eufòria', encara que el futur del programa es manté en dubte a causa de les acusacions de plagi per part dels creadors d''OT'."