Home trepitjant a la residència Bethanie

Acomiaden un cuidador de gent gran per trepitjar una dona de 95 anys

L'home compareixerà davant el Tribunal de Magistrats de Perth el proper 5 de març per donar la seva versió dels fets

Un treballador de cures de gent gran ha estat acomiadat després de ser acusat de trepitjar una dona de 95 anys que estava al seu càrrec. L'home de 33 anys de Cannington (Austràlia) va ser acusat d'"agressió comuna agreujada", segons ha confirmat la policia.

Els agents al·leguen que l'home va agredir una resident de 95 anys trepitjant-li els peus "múltiples vegades". L'incident va tenir lloc al gener al centre Bethanie Aged Care, a Austràlia.

El director executiu del centre va explicar aquest dijous que el treballador va ser acomiadat immediatament en el moment en què van tenir constància.

"Bethanie és conscient del comportament inacceptable cap als residents. L'individu va ser immediatament retirat de les seves funcions i la seva feina finalment va ser acomiadada", va dir Roule Jones, el director executiu interí de Bethanie.

"Bethanie s'ha disculpat amb els nostres residents i les seves famílies i lamenta profundament que això hagi passat", ha afegit.

"Es va iniciar immediatament una investigació interna i també estem treballant amb la policia mentre duen a terme una investigació completa", va afegir.

L'incident es va informar a la Comissió de Seguretat i Qualitat d'Atenció a Gent Gran d'Austràlia. L'home, per part seva, compareixerà davant el Tribunal de Magistrats de Perth el 5 de març.