Un fotomuntatge d´un cotxe de policia amb una pilota de futbol i una porteria

Agredeixen l'entrenador de la Jonquera UE en un partit de futbol a Empuriabrava

S'aturà el delegat del Castelló CE, el seu germà i el seu fill menor d'edat

L'entrenador de futbol de la Jonquera UE va ser agredit el 17 de març durant un partit contra l'Empuriabrava Castelló CE a Empuriabrava (Girona), segons han explicat fonts dels Mossos d'Esquadra aquest dimarts.

Com a conseqüència de la baralla, hi va haver denúncies creuades entre els dos equips i, després de visionar les càmeres de seguretat, els agents van comprovar que la versió de la Jonquera UE "concordava amb el que havien manifestat a la denúncia".

Els investigadors van concloure que les persones que presumptament havien agredit l'entrenador de l'equip contrari eren el delegat del Castelló CE, de 43 anys; el seu germà, de 49 anys, que era a la grada i va saltar al camp; i un jugador de l'equip --fill del delegat i menor d'edat--, segons fonts coneixedores.

Tots tres van ser detinguts el 28 de març per agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Roses (Girona), i els arrestats més grans --un d'ells amb antecedents-- passaran a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia quan siguin requerits.

Així mateix, el detingut menor declararà sobre els fets davant la Fiscalia de Menors quan sigui requerit.