Conselleria d'Educació amb una imatge d'Instagram

Aparten un professor que va agredir sexualment set alumnes per Instagram

L'home va intentar defensar-se dient que era part "d'una broma", però ha acabat amb una ordre judicial d'allunyament de l'escola i ha estat denunciat per set víctimes

Un professor d'una aula d'acollida de l'Institut Eugeni d'Ors de Badalona ha estat apartat per presumpte assetjament i la Conselleria d'Educació de la Generalitat li ha obert un expedient per aquests fets, informen fonts del departament a Europa Press.

Segons ha avançat 'El Periódico' aquest dimarts, s'ha apartat de la docència a aquest professor, que a més està de baixa, i la inspecció educativa està en contacte amb el centre "per conèixer i fer seguiment del cas".

La Conselleria d'Educació ha posat a disposició del centre educatiu la Unitat catalana de suport a l'alumnat en situació de violència (Usav) per oferir suport psicològic a les alumnes, i professionals de la unitat s'han posat en contacte amb l'institut.

Segons apunta ElCaso, el docent hauria enviat missatges a les noies menors a través d'Instagram, presumptament.

A mesura que anava agafant més confiança amb les alumnes, les converses anaven pujant de to fins al punt de proposar relacions sexuals en grup.

De fet, el cas es va destapar el 8 de gener passat perquè una de les menors va explicar a una altra professora que se sentia assetjada per l'home i va haver d'arribar a bloquejar-lo a la xarxa social.

El cas no va anar a més en un primer moment, però un parell de dies més tard van arribar les denúncies, ja que les alumnes van assegurar que el professor els havia proposat fins i tot fer trios.

L'home va intentar defensar-se dient que era part "d'una broma", però el cas va passar a grans.

Una ordre d'allunyament i set denúncies

L'home ha acabat amb una ordre judicial d'allunyament de l'escola i ha estat denunciat per set víctimes.

El jutge que investiga el cas també li ha imposat una ordre d'allunyament respecte de quatre de les set denunciants, ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) aquest dimarts.

La causa està oberta al Jutjat d'Instrucció 2 de Badalona (Barcelona), i el professor ja ha declarat com a investigat davant del jutge instructor. En aquests moments, està en llibertat provisional amb les ordres d'allunyament esmentades.

Per la seva banda, la Conselleria dEducació de la Generalitat li ha obert un expedient per aquests fets que laparta provisionalment de la seva feina.