Cotxe de la Guàrdia Civil amb una imatge del succés de Mallorca

Un bus de l'Imserso cau per un terraplè a Mallorca i deixa 13 ferits

Pel que sembla, el bus ha sortit de la carretera i ha caigut d'una alçada de dos metres

Un total de 13 persones han resultat ferides --una de molt greu, cinc de greus i set de lleus--, després de patir un accident en un autobús de l'Imserso a la carretera de Sant Llorenç a Son Servera.

Pel que sembla, el bus ha sortit de la carretera i ha caigut d'una altura de dos metres. Els fets, segons han informat fonts pròximes a l'incident, han tingut lloc dilluns a les 10.00 hores, al quilòmetre 5 de l'esmentada carretera.

A l'autobús hi viatjaven al voltant de 50 persones i 41, incloses el conductor, han sortit il·leses després de l'accident. Fins al lloc s'han desplaçat, per part de Bombers de Mallorca, efectius dels parcs de Manacor i Artà, a més d'un sergent i dos tècnics.

També al lloc es troba Guàrdia Civil, Policia Local de Son Servera i Sant Llorenç, i Emergències 112, a més de professionals del Col·legi Oficial de Psicologia de Balears. La presidenta del Govern, Marga Prohens, ha assegurat que des de l'Executiu autonòmic estan pendents del que ha passat i de l'estat de salut dels ferits.

"Pendent de l'accident ocorregut aquest matí a la carretera de Sant Llorenç a Son Servera i de l'estat de salut de tots els ferits. Desplegats tots els serveis i protocols d'emergència per a l'atenció de les víctimes i familiars", ha escrit en un missatge publicat a la xarxa social X.