Una imatge d'unes dones amb un cartell del 016

Cacen un home intentant fugir d'Espanya després de matar la seva parella a Vic

La investigació "es va precipitar quan els investigadors van esbrinar que l'investigat volia abandonar" Espanya

Nou cas de violència masclista a Catalunya. Els Mossos d'Esquadra van detenir l'11 de maig un home de 59 anys a Vic (Barcelona) per presumptament matar la seva parella, que estava desapareguda des del 19 d'abril segons una denúncia.

La investigació "es va precipitar quan els investigadors van esbrinar que l'investigat volia abandonar" Espanya, ha informat la policia catalana en un comunicat aquest dilluns.

Segons informa El Periódico, els Mossos tenien diverses proves que relacionaven el sospitós amb la desaparició de la dona. En aquest sentit, van començar a fer-li seguiment, amb l'esperança que els conduís cap al parador de la dona.

Però tot es va accelerar dissabte, quan la policia catalana va tenir constància que el sospitós volia abandonar Espanya per tornar al seu país, al nord d'Àfrica.

Va ser el mateix detingut el que va anar a una comissaria dels Mossos d'Esquadra i va posar la denúncia de la desaparició. Va explicar que havien tingut una baralla i que ella s'havia anat de casa.

El detingut ha passat a disposició dels jutjats de Vic aquest dilluns al matí, que haurà de decidir si tracta el cas com a homicidi o com a assassinat, depèn de quines siguin les indagacions policials.

El cadàver de la víctima podria portar gairebé un mes en parador desconegut i la policia ha interrogat el sospitós per intentar obtenir alguna informació. De moment no se sap si ha avançat la investigació.