Ciutat de Nova York amb un noi amb Síndrome de Down

Compren una casa per cuidar el seu fill discapacitat, però es troben amb un okupa

Brett Flores, un okupa il·legal de 32 anys, està arribant al punt de llogar habitacions de la casa

Una parella de Nova York lluita contra un ocupant il·legal mentre busca jubilar-se amb el fill discapacitat. La recerca d'un retir tranquil s'ha transformat en una batalla legal per a Susana i Joseph Landa, residents de la ciutat de Nova York, que planejaven mudar-se a casa de somni valorada en 2 milions de dòlars a Douglaston, Queens.

Tot i això, el seu esperat trasllat s'ha vist obstaculitzat per la presència d'un ocupant il·legal que afirma tenir un acord amb el propietari anterior.

La parella, tots dos de 68 anys, va adquirir la propietat l'octubre del 2023 amb la intenció d'establir-se a prop dels seus familiars i brindar una llar adequada per al seu fill Alex, que té síndrome de Down.

Tot i això, quatre mesos després de la compra segueixen sense poder mudar-se a la casa a causa de la presència de Brett Flores, un okupa il·legal de 32 anys.

Flores, contractat prèviament com a cuidador per l'antic propietari, insisteix en el seu dret a romandre a la residència, citant una suposada "llicència" atorgada pel mort.

Tot i els intents de desallotjament per part dels propietaris legítims, recolzats per la legislació de Nova York que protegeix els ocupants il·legals, Flores es nega a abandonar la propietat.

La situació es complica encara més amb l'acció de Flores, que ha posat de lloguer habitacions de la casa en línia, desafiant els drets dels propietaris.

Tot i la falta d'un contracte d'arrendament o pagament de lloguer per part de Flores, la policia ha estat incapaç de resoldre el conflicte i desallotjar l'ocupant il·legal.

Davant d'aquest escenari, els Landa enfronten una cruïlla legal i emocional mentre busquen recuperar la seva llar desitjada i proporcionar un entorn estable per a la família, especialment per al fill discapacitat.

La incertesa persisteix mentre la parella continua lluitant per la justícia i la possessió pacífica de la seva propietat.