Ambulancia del SEM

Un conductor s'enfuit després d'atropellar una dona i els seus dos fills a Sant Cugat

La policia està intentant localitzar l'autor de l'atropellament

La Policia Local de Sant Cugat del Vallès (Barcelona) està buscant un conductor que ha fugit després d'atropellar una dona i els seus dos fills, que han patit ferides de diversa consideració, quan es dirigien cap a una escola de la localitat, segons han explicat fonts municipals aquest dijous.

Els fets han passat al matí, quan estaven creuant un pas de vianants a l'altura del número 27 del carrer Josep Carner, ha avançat 'Cugat Mèdia'.

Un dels fills i la mare han estat traslladats a la Mútua de Terrassa (Barcelona) en estat menys greu, mentre que l'altre ha acudit a l'escola.

El succés s'ha produït quan la mare portava els fills a l'escola Gerbert d'Orhac, poc abans de les 9 del matí. Els dos nens anaven a segon de primària. Els més afectats són el nen i la mare, mentre que la germana ja està bé i fins i tot ha pogut anar a l'escola.

Pel que sembla, el vehicle ha passat per sobre de la cama del nen, i ha fugit sense prestar cap ajuda als atropellats.

La presidenta de l'associació de pares del col·legi, Esther Nieto, ha explicat a Cugat Media que aquest pas de zebra és perillós, "ja que d'una banda els cotxes pugen i de l'altra baixen i poden girar cap als dos costats, i acostumen a anar molt ràpid”.

Per arribar a l'escola Gerbert cal creuar aquest pas de zebra, i les famílies es queixen que l'Ajuntament no hagi posat cap mena de reductor de velocitat a la calçada igual que el tenen les altres escoles.

Les famílies de l'escola també demanen que l'Ajuntament de Sant Cugat torni a posar un agent de la policia local davant del centre per moderar el trànsit. L'any passat en tenien, però des que ha començat aquest curs no n'ha aparegut cap. Des de la policia local han explicat que es deu a la manca de recursos.