Audiencia Provincial de Madrid

Demanen quatre anys de presó per clavar cops de puny al pare d'un futbolista

Els fets van passar durant un partit de futbol, en què es va originar una baralla entre els jugadors

L'Audiència Provincial de Madrid jutjarà aquest 1 d'abril un acusat de clavar diversos cops de puny al pare d'un jugador de futbol en el transcurs d'un partit en què es va originar una baralla entre els jugadors.

Al seu escrit d'acusació, el fiscal sol·licita una pena de quatre anys de presó per un delicte de lesions i en concepte de responsabilitat civil que pagui la víctima amb gairebé 14.000 euros pels danys ocasionats.

Els fets es van produir cap a les 20 hores del 16 d'octubre de 2021, cap a les 20 hores, quan el processat es trobava veient un partit de futbol al Camp de Futbol Aldehuela, situat al Camí Bañuelo número 1 de la localitat de Fuenlabrada.

En un moment determinat, es va iniciar una baralla entre els jugadors, sent en aquell moment que alguns dels espectadors, entre ells l'acusat, van baixar al camp de futbol per intervenir a la baralla.

Així les coses una vegada al camp, l'acusat es va encarar amb la mare d'un dels jugadors, moment en què va aparèixer el seu marit al camp, per veure que estava passant entre J. G L. i la seva dona. Va ser en aquell moment quan l'acusat li va clavar dos cops de puny a la cara, apareixent la Policia Municipal de Fuenlabrada que es va fer càrrec de la situació.

A conseqüència d'aquests fets, el ferit va patir lesions consistents en hematoma a ull esquerre, contusió en pòmul esquerre i pèrdua de peça dental a maxil·lar superior.