Un grup de policies britànics

Detenen una mare per presumptament assassinar els seus tres fills

Les autoritats policials estan fent una investigació sobre el pare dels nens, així com sobre la dinàmica de la seva relació tant amb els petits com amb la mare

Una dona ha acabat presumptament amb la vida dels tres fills menors d'edat durant la matinada d'aquest diumenge a Bristol (Anglaterra).

Els fills tenien vuit i quatre anys, i també hi havia un nadó de sis mesos. Tots tres van ser trobats sense vida a l'interior de casa seva, al veïnat de Sea Mills.

Segons els informes de la policia, els serveis d'emergència van ser alertats aproximadament vint minuts abans de la una de la matinada.

En arribar, van detenir la mare, una dona de 42 anys. Actualment es troba sota custòdia a un hospital.

Encara no se saben els motius que van portar a aquestes morts, i les circumstàncies que van envoltar el terrible succés.

Pel que sembla, una patrulla policial ja havia visitat la llar uns dies abans del tràgic succés, encara que no s'ha proporcionat informació sobre el motiu de la visita.

Segons alguns veïns, la dona ara sota arrest tenia "problemes" amb el seu marit, que treballa com a guàrdia de seguretat i havia estat vivint separat de la família des de fa temps.

D'altra banda, persones conegudes de la dona l'han descrit com algú molt amable, que sempre portava un somriure a la cara; tot i això, després del naixement del seu últim fill, va travessar "moments complicats".

Les autoritats policials estan fent una investigació sobre el pare dels nens, així com sobre la dinàmica de la seva relació tant amb els petits com amb la mare.

En aquest moment, no estan descartant cap línia de recerca, encara que encara no han desenvolupat una hipòtesi clara sobre la motivació darrere d'aquest crim espantós.