Cambra amagada en un bany

Aturen l'amo d'un bar per col·locar una càmera oculta al bany

Els fets van passar el 20 de gener passat, quan una dotació de la Policia Local, que realitzava funcions de vigilància pel barri de San Antón, va ser alertada per tres ciutadans

Agents de la Policia Local d'Elx (Alacant) han detingut un home, l'amo d'un bar, per presumptament instal·lar una càmera oculta al bany de l'establiment.

El dispositiu estava dins de la reixeta de ventilació del sostre. Els fets van passar el 20 de gener passat, quan una dotació de la Policia Local, que realitzava funcions de vigilància pel barri de Sant Antón, va ser alertada per tres ciutadans.

Aquests afirmaven haver vist una càmera d'enregistrament oculta a l'extractor del bany en un bar proper, segons ha indicat l'Ajuntament il·licità en un comunicat.

Els agents es van presentar a l'establiment per fer la comprovació dels fets.

Un cop a la neteja, d'ús mixt, van observar el que semblava una càmera oculta a l'interior de la reixeta de l'extractor del bany.

El propietari va acompanyar els policies a la neteja, va desendollar i va desmuntar la càmera i va afirmar que no sabia res de la seva instal·lació, ja que no era una de les del seu circuit de seguretat.

Tot i això, mentre l'home feia ús del seu telèfon, un dels agents va observar una aplicació amb un programari d'aquest tipus de càmeres de vigilància.

El propietari "es va posar cada vegada més nerviós" i finalment va admetre l'ús i la instal·lació del dispositiu.

L'home va relatar als policies que la gent es drogava a la neteja i volia saber de qui es tractava.

Després del que va passar, l'home de 43 anys va ser detingut i traslladat a dependències policials.