Taxi accidentat al carrer Capsec a Barcelona, després del robatori - MOSSOS D'ESQUADRA

Detingut un home per atracar amb un ganivet un taxista i robar el vehicle

Dos homes van demanar un taxi a Horta-Guinardó (Barcelona), el van amenaçar amb un ganivet i el van colpejar per robar-li les pertinences i el cotxe

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 35 anys al districte d'Horta-Guinardó a Barcelona com a presumpte autor d'un robatori amb violència i intimidació, un delicte de lesions i un altre de danys, després d'atracar amb un ganivet un taxista i robar el vehicle.

Els fets van passar el 27 de març passat quan 2 homes van demanar un taxi al carrer Capsec, el van amenaçar amb un ganivet i el van colpejar per robar-li les seves pertinences i el seu vehicle, segons han informat aquest dissabte els Mossos en un comunicat.

La policia catalana ha explicat que la fuita dels dos homes va durar poc, ja que el vehicle va acabar accidentat al mateix carrer, entre un arbre i el mur d'una església, i els dos ocupants van fugir de la zona, segons relaten alguns testimonis.

Els investigadors van relacionar aquest robatori amb un altre de semblant ocorregut a principis de març al mateix districte i, gràcies a les descripcions dels testimonis, van aconseguir detenir un dels autors quan sortia d'un recinte al carrer Hostalric.

La investigació continua oberta per localitzar el segon autor dels fets.