Aparcament al costat d'una imatge d'un cop de puny

Una discussió de trànsit acaba en mort cerebral per a una persona discapacitada

La baralla s'hauria desencadenat específicament a causa d'una plaça d'estacionament designada per a persones amb discapacitat

Un home ha estat detingut per presumptament agredir un altre conductor, que tenia una discapacitat, i deixar-lo en estat de mort cerebral per culpa d'una discussió de trànsit.

L'incident va tenir lloc dimecres passat a la tarda, al voltant de les 18.30 hores, a Alzira (València), i Agents del Grup d'Homicidis de la Brigada Provincial de Policia Judicial de València, pertanyents a la Policia Nacional, se'l van emportar arrestats.

Segons informa Las Provincias , la baralla s'hauria desencadenat específicament a causa d'una plaça d'estacionament designada per a persones amb discapacitat.

La víctima, un home espanyol de 62 anys, va rebre un cop contundent, caient a terra i requerint ser hospitalitzat en estat crític.

L'individu assenyalat com a agressor té 37 anys i ha estat detingut sota la sospita d'haver comès un delicte de temptativa d'homicidi, segons indiquen fonts policials.