Tren de Metro de Madrid

Empenyen un jove a les vies del Metro després de robar-li l'Iphone i el rellotge

Els lladres no es van conformar amb el botí i van voler acabar amb la vida del jove

Un robatori ha commocionat Madrid per la duresa de l'atac. La Policia Nacional està buscant el grup de persones que aquest diumenge al matí va robar el mòbil i el rellotge a un jove i el va llançar a les vies del Metro a l'estació de Poble Nou, segons ha informat una portaveu de la Prefectura Superior de la Policia de Madrid en un comunicat remés als mitjans.

L'horrible succés va passar aquest diumenge a les 7 hores del matí. Un noi de 27 anys de nacionalitat argentina estava esperant a l'andana el tren mirant el mòbil quan va ser abordat per diversos joves. Sense dir ni una paraula i sense demanar-li les seves pertinences prèviament, van començar a colpejar-lo amb cops de puny i puntades de peu fins que li van poder treure el seu iPhone 15 Pro (valorat en uns 1.000 euros) i un rellotge de la marca Lacoste, també amb un alt valor econòmic. El jove va quedar greument ferit.

El jove va poder sortir de l'andana després de ser empès

Però els lladres no es van conformar amb el botí i van voler, sembla, acabar amb la vida del jove. A més de l'agressió inicial, el grup criminal va decidir empènyer-lo a les vies abans de sortir corrent de l'andana cap a l'exterior de l'estació. Van desaparèixer, i de moment la policia no els ha pogut localitzar.

Per sort, en aquell moment no arribava cap tren i el jove va poder tornar a pujar a l'andana sense ser atropellat, però el succés podria haver acabat de la pitjor forma.

Com a conseqüència dels cops, el noi es va desplaçar pel seu compte a l'Hospital de la Princesa, on va ser assistit. Allà va rebre la corresponent part de lesions que va adjuntar a la denúncia presentada davant la Policia la mateixa tarda del diumenge 26 de maig.

Agents de la Brigada Mòbil de la Policia Nacional ha iniciat una investigació per localitzar els autors del robatori, utilitzant les càmeres de seguretat de l'estació de metro de Poble Nou. També s'han entrevistat amb els vigilants de seguretat i testimonis de l'assalt.