Els Bombers de la Generalitat han estabilitzat cap a les 14.10 hores l'incendi de vegetació agrícola i forestal que ha iniciat aquest dimecres a Rubió (Barcelona) i que, segons els Agents Rurals, ha cremat unes 2 hectàrees. Al foc, que ha afectat la zona forestal del Torrent de la Maçana de la localitat barcelonina, treballen aquest migdia 19 dotacions terrestres i un helicòpter de coordinació, han informat els Bombers en un apunt a 'X' recollit per Europa Press. Cap a les 13.30 hores, els bombers han envoltat amb una línia d'aigua el flanc esquerre de l'incendi, el que més estava sent més actiu i pel qual han hagut de demanar la parada dels autogeneradors del parc eòlic de Rubió en provocar vent erràtic

Estabilitzat l'incendi de Rubió que ha afectat 2 hectàrees

Cap a les 13.30 hores, els bombers han envoltat amb una línia d'aigua el flanc esquerre de l'incendi

Els Bombers de la Generalitat han estabilitzat cap a les 14.10 hores l'incendi de vegetació agrícola i forestal que ha iniciat aquest dimecres a Rubió (Barcelona) i que, segons els Agents Rurals, ha cremat unes 2 hectàrees.

Al foc, que ha afectat la zona forestal del Torrent de la Maçana de la localitat barcelonina, treballen aquest migdia 19 dotacions terrestres i un helicòpter de coordinació, han informat els Bombers en un apunt a 'X' - abans conegut com a Twitter- .

Cap a les 13.30 hores, els bombers han envoltat amb una línia d'aigua el flanc esquerre de l'incendi, el que més estava sent més actiu i pel qual han hagut de demanar la parada dels autogeneradors del parc eòlic de Rubió en provocar vent erràtic.