Cotxe de Guàrdia Civil amb una imatge d'arxiu d'assecadora

La Guàrdia Civil investiga la mort d'un nen després d'asfixiar-se en una assecadora

El nen estava a càrrec de la seva àvia i la seva tia quan va tenir lloc la desgràcia. La primera va sortir de la casa, i quan va tornar, es va trobar amb la seva tia adormida

La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació per determinar les circumstàncies que envolten l'aparició, aquest dijous, d'un nen de quatre anys mort al seu domicili a Magaluf (Mallorca).

Fonts de l'Institut Armat han explicat que els fets han passat aquest dijous passat, cap a les 11.30 hores. Pel que sembla, el nen s'hauria introduït a l'assecadora i s'hauria quedat tancat.

Després de buscar-lo per la casa, els pares han trobat el petit asfixiat a l'interior de l'electrodomèstic.

Segons el Diario de Mallorca, el nen estava a càrrec de la seva àvia i la seva tia quan va tenir lloc la desgràcia. La primera va sortir de la casa, i quan va tornar, es va trobar amb la seva tia adormida.

En estar totes dues, es van desesperar en no trobar l'individu i van començar a buscar-lo per tot arreu fins que el van veure a l'assecadora.

Van trucar als serveis d'emergències, però no van poder salvar-li la vida. Cal destacar que al nen li agradava molt jugar a fet i amagar i solia amagar-se per l'habitatge.