Un lleó en un fotomuntatge amb Darwin de fons

Un home mor després de saltar a un recinte de lleons per fer-se un selfie

L'home va escalar una tanca de gairebé quatre metres a l'Índia i va saltar al recinte dels animals, que el van devorar a l'instant

Un home al sud de l'Índia va ser mutilat fins a la mort per un lleó asiàtic després de saltar al recinte per fer-se una foto, segons informa Independent.

Prahlad Gujjar, de 38 anys, va escalar una tanca de 3,6 metres d'alçada i va saltar al recinte dels lleons al Parc Zoològic Sri Venkateswara a Tirupati aquest dijous.

L'home suposadament va saltar al recinte per prendre's una selfie amb el lleó i es creia que estava en estat d'ebrietat, segons ha informat el zoològic als mitjans locals.

La policia local ha explicat que el guàrdia de seguretat va donar l'alarma quan el va veure intentant escalar la tanca i va córrer cap a ell. Però l'home va anar més ràpid i va saltar al tanc d'aigua dins el recinte.

"Quan va veure el guàrdia de seguretat corrent cap a ell, Gujjar va saltar a un tanc d'aigua i va saltar la tanca de gairebé 4 metres d'alçada que envolta el recinte, que té un lleó i dues lleones", afirma la policia en un comunicat.

“Va saltar i va caure davant dels lleons, que el van mutilar. Va morir a l'acte”, afegeix la policia.

Els lleons van romandre a prop de les restes de l'home fins que els cuidadors els van portar a les gàbies d'alimentació i van recuperar el cadàver.

La policia ha explicat que estaven intentant localitzar la seva família i determinar si tenia problemes de salut mental.