Imatge de recurs del Servei d'Emergències Mèdiques de Catalunya

Un home mor en un xoc frontal a Ponts (Lleida)

Encara s'estan investigant les causes de l'accident

Un home ha mort aquest diumenge a les 18.58 hores en un xoc frontal entre dos cotxes a la carretera C-14 a Ponts (Lleida), segons ha explicat el Servei Català de Trànsit (SCT) en un comunicat aquest dilluns.

Per causes que encara s'estan investigant, els dos turismes van xocar i, a causa de l'accident, dues persones van resultar ferides crítiques i una tercera ferida menys greu. Els tècnics del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) van anar al lloc i van traslladar el pacient fins a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Posteriorment, una de les persones ferides crítiques, el passatger davanter d'un dels turismes, ha mort al centre mèdic.

Un altre accident mortal a la N-II a Lleida

Un altre desafortunat succés ha colpejat les carreteres de Catalunya, i s'ha cobrat la vida d'una dona en un impactant xoc frontal al punt quilomètric 457 de la carretera interurbana N-II a Lleida, un punt proper al restaurant Carballeira.

La fatídica escena es va desenvolupar dissabte a la nit, quan els Mossos d'Esquadra van rebre l'alerta de l'accident a les 18.22 hores.

Diversos equips de la policia catalana, juntament amb quatre unitats dels Bombers de la Generalitat i cinc unitats, incloent-hi dos helicòpters medicalitzats i l'equip de suport psicològic del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), es van desplaçar al lloc.

En arribar, els serveis d'emergència es van trobar amb dos vehicles que havien xocat frontalment, resultant en la tràgica pèrdua de la conductora d'un d'ells, una dona de 39 anys identificada com a AAR, resident d'Alcarràs (Lleida) i doctora al Hospital Arnau de Vilanova.

A més, dos menors que hi viatjaven van resultar ferits, un en estat crític i un altre amb lesions menys greus, i tots dos van ser traslladats a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona.

Els ocupants de l'altre automòbil involucrat van patir ferides de menor gravetat i van ser portats a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, segons informació proporcionada pel Servei Català de Trànsit. Els dos homes eren de nacionalitat romanesa i les primeres investigacions policials apunten que podrien haver estat sota els efectes de l'alcohol.

Aquests tràgics incidents eleven a 37 el nombre de víctimes mortals a les carreteres catalanes des de començament de l'any 2024. Pel que fa a Lleida, ja han mort vuit persones a les carreteres lleidatanes a causa d'accidents de trànsit.