La columna de fum

Incendi a Montcada: els Bombers desallotgen una zona de barraques

El foc és visible fins i tot des de localitats properes, com Sabadell

Els Bombers de la Generalitat i els de Barcelona treballen, aquest divendres 19 d'abril el matí, per apagar un incendi que s'ha declarat en una zona de desballestament a Montcada i Reixac (Vallès Occidental) que ha obligat a desallotjar preventivament unes barraques properes . El cos ha facilitat aquesta informació a través del perfil de la xarxa social X.

L'incendi, que ha aixecat una gran columna de fum, afecta al migdia la N-150, tallada entre els quilòmetres 3,5 i 4, de Ripollet a Montcada.

De fet, la Generalitat ha recomanat a la població propera que es confini si nota alguna molèstia pel fum: hi ha 2 afectats lleus, donats d'alta in situ.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat 11 dotacions dels Bombers, en total, que han perimetrat la zona sud, però explicant que “encara hi ha flama a la part nord”.

Les últimes novetats que han publicat, en el seu perfil de X, és que han aconseguit controlar-lo, després d'haver fet servir una autoescala per tirar aigua a una zona amb força càrrega de combustible.

Visible des de Sabadell

L'incendi, de fet, aixeca una enorme columna de fum... que és visible fins i tot a altres municipis de la mateixa comarca. Per esmentar-ne alguna, a la capital vallesana, Sabadell, diversos veïns han captat imatges de l'incendi des de diversos quilòmetres de distància.