Imatge de Mossos d'Esquadra amb una marihuana

Intervenen un miler de plantes de marihuana a Torredembarra

El consum elevat d'electricitat, les olors intenses i altres indicis van portar a sol·licitar una ordre de registre

En una operació conjunta duta a terme aquest matí a Torredembarra, la Unitat de Recerca de la comissaria de Tarragona ha detingut dos individus de 19 i 28 anys sota sospita de tràfic de drogues i frau elèctric.

El cas va saltar a la palestra a principis de març després de rebre informació sobre una possible plantació interior de marihuana a una residència d'una urbanització a Torredembarra. Investigacions posteriors van confirmar la presència de prop de mil plantes i dos homes a càrrec del cultiu.

El consum elevat d'electricitat, les olors intenses i altres indicis van portar a sol·licitar una ordre judicial de registre, executada aquest matí amb la participació d'agents de seguretat ciutadana, unitats canines, drones i col·laboració de la Policia Local.

L'entrada i el registre van culminar amb la detenció dels dos individus principals i el desmantellament de la plantació, a més de la confiscació d'equips necessaris per a futures collites.

La companyia elèctrica va confirmar la manipulació de la xarxa de distribució per al frau d'electricitat, cosa que representava un greu risc d'incendi i va ser reparat immediatament pels tècnics.

Aquesta operació coincideix amb la inauguració de la comissaria de districte, que busca millorar la coordinació policial a la regió del Baix Gaià. Els detinguts seran posats a disposició del jutjat d'instrucció les properes hores.