Mossos d'Esquadra amb una foto de Torredembarra

Investiguen la mort d'un home a Torredembarra

La patrulla es va desplaçar fins a la residència ubicada a la zona de Baix a Mar, corroborant la presència del cadàver i senyals evidents d'activitat criminal

El cos d'un home sense vida ha estat trobat sense vida a Torredembarra (Tarragona). Segons els informes, els homes que compartien pis amb l'individu van endarrerir el seu avís a les autoritats perquè "estaven nerviosos", tot i haver escoltat sorolls previs.

Segons ha detallat ElCaso, la patrulla s'ha desplaçat fins a la residència ubicada a la zona de Baix a Mar, corroborant la presència del cadàver i senyals evidents d'activitat criminal.

La Divisió de Recerca Criminal (DIC) de Tarragona manté oberta una investigació sobre el cas. Les primeres indagacions suggereixen connexions amb activitats delictives, encara que caldrà esperar el progrés de les indagacions per validar aquesta teoria.

Aquest lamentable succés se suma a altres casos de violència que han sacsejat la regió aquesta mateixa setmana. A Bellcaire d'Empordà, s'investiga la mort d'un menor d'edat, presumptament a les mans del seu pare, que també va ferir greument la mare.

Aquests esdeveniments posen en relleu una tendència preocupant cap a la violència a Catalunya, subratllant la urgència d'abordar les causes profundes i enfortir els sistemes de protecció i prevenció per evitar futures tragèdies.