Cotxe de la Guàrdia Civil

Investiguen per novena vegada un home a qui van tornar a interceptar sense carnet

La Guàrdia Civil informa que l'individu "no va demostrar penediment ni va canviar el comportament"

El Subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil de la Corunya va posar a disposició judicial per novena vegada un conductor, de 42 anys, per conduir sense carnet de conduir.

Segons ha informat l'Institut Armat, l'home va ser detingut dilluns passat a la carretera AC-230, al terme municipal de Curtis, per conduir tot i haver perdut la vigència del permís en esgotar tots els punts.

El conductor ja va ser investigat pels mateixos fets el passat 1 de maig i anteriorment va ser detectat i posat a disposició judicial vuit vegades més.

D'aquesta manera, els agents han detallat que, malgrat les condemnes anteriors, l'individu no va demostrar penediment ni en va canviar el comportament i, davant de les múltiples reincidències, el conductor s'enfronta a penes que poden incloure la privació de llibertat.

A més, el Subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil de la Corunya va proposar a l'autoritat judicial el comís del vehicle de l'infractor, que va ser utilitzat com a instrument a la comissió dels presumptes delictes.

L'individu s'enfronta novament amb penes que poden implicar presó de tres a sis mesos, multa de 12 a 24 mesos, feines en benefici de la comunitat de 31 a 90 dies, amb l'agreujant de reincidència.