Imatge de recurs de la unitat de recerca de Mossos d'Esquadra amb un cartell del 016

Maltracten una dona en un pis tutelat de violència de gènere a Catalunya

La víctima va ser lligada al celobert on va passar diversos dies i va quedar desnodrida

En un impactant succés, els Mossos d'Esquadra van dur a terme la detenció d'una dona de 34 anys de nacionalitat espanyola per la seva presumpta implicació en un cas de detenció il·legal i maltractament cap a la companya de pis a Santa Coloma de Farners (La Selva) , segons ha publicat en exclusiva El Caso . L'arrest es va produir a Salt (Girona)

La víctima, una dona de 45 anys, també espanyola, va ser trobada lligada al celobert del domicili que compartien, en un pis tutelat per la Generalitat per acollir dones víctimes de violència de gènere.

Tot va començar quan els Mossos d'Esquadra van rebre un avís que alertava sobre la presència d'una dona retinguda i lligada al celobert de l'esmentat pis. Estava lligada amb brides per les mans i amb un mocador pels peus. Després d'accedir al lloc, es van trobar amb l'esgarrifosa escena i van procedir a l'alliberament de la víctima, que estava desnodrida a causa dels dies que portava en captivitat.

La ràpida actuació de les autoritats va permetre la identificació de la presumpta agressora, que va ser detinguda a la tarda a Salt, mentre es dirigia a una consulta mèdica en companyia d'un dels seus fills. Tot i que encara no se saben les motivacions darrere d'aquest acte, la dona arrestada enfronta càrrecs per detenció il·legal, lesions, amenaces, tracte vexatori i furt, ja que se sospita que va robar targetes de crèdit i un telèfon mòbil a la víctima.

La víctima va assegurar als agents de Mossos que feia més o menys un mes que estava lligada. També va explicar que la dona que la va agredir també li havia robat el telèfon mòbil i les targetes de crèdit.

La Unitat de Recerca de la comissaria de Santa Coloma de Farners ha assumit el cas i està treballant per aclarir els detalls d'aquest succés preocupant, mentre que la víctima, encara que fora de perill, va haver de rebre atenció mèdica a causa del seu estat de desnutrició ja les ferides lleus causades per la immobilització.