Savannah Kriger, de 32 anys, i el seu fill Kaiden van ser trobats morts amb ferides de bala al cap en un parc de Sant Antoni el 19 de març

Una mare assassina el seu fill després d'obligar-lo a gravar un vídeo 'acomiadant-se del pare'

“No tens res per tornar a casa ara.”, va dir Kriger en una trucada de FaceTime.

Una mare de Texas va dir al seu fill de 3 anys que “s'acomiadés del pare” davant la càmera moments abans d'assassinar-lo i posteriorment suïcidar-se. El succés es va produir un dia abans de la seva compareixença davant del tribunal per a una audiència de custòdia. amb el seu exmarit, va dir la policia.

Savannah Kriger, de 32 anys, i el seu fill Kaiden van ser trobats morts amb ferides de bala al cap en un parc de Sant Antoni el 19 de març, però les autoritats han passat setmanes reconstruint les seves esgarrifoses últimes hores mentre investigaven l'assassinat-suïcidi.

En les hores prèvies als assassinats, les autoritats van determinar que Kriger va disparar a les seves antigues fotos de casament, va destrossar la casa del seu exmarit i se'n va burlar amb una sèrie de vídeos FaceTime i missatges de text advertint-lo: "No tindràs res en absolut al final del dia", deia a les amenaces.

La terrible experiència va començar quan Kriger va sortir de la feina la tarda del 18 de març i es va dirigir directament a la casa del seu ex mentre ell era a la feina, va dir l'Oficina del Sheriff del comtat de Bexar.

Després de fer malbé els mobles i alguns articles personals de l'ex, la mare va conduir fins a casa seva, on la policia va trobar més tard el seu vestit de núvia i els seus retrats sobre el llit.

"Creiem que va disparar dos trets als retrats del casament", va dir el xèrif Javier Salazar.

Posteriorment, Kriger va recollir el seu fill de la guarderia i després va començar a inundar el pare de Kaiden amb missatges esquinçadors, van dir les autoritats.

“No tens res per tornar a casa ara”, va dir Kriger en una trucada de FaceTime. "No tindràs res al final del dia", va afegir.

L'últim missatge de text a la seva ex deia: "Digues-li adéu al teu fill".

Un vídeo de 21 segons recuperat del telèfon mostrava Kriger i el seu fill asseguts al parc on més tard es descobririen els seus cossos.

Al clip, les autoritats van dir que la mare li va dir al seu fill que "s'acomiadés del pare" abans de disculpar-se amb el nen perquè el seu pare no hi era i després el va fer un petó.

Els seus registres telefònics mostren que després va buscar vídeos de dibuixos animats de nens al seu mòbil mentre encara estaven asseguts a la rasa, segons les autoritats.

Tot i que el vídeo no va capturar els tirotejos fatals, les intencions de Kriger eren "bastant clares", va dir el xèrif.

Els seus cossos van ser descoberts unes 19 hores després, després que s'emetés una Alerta Amber i les autoritats registressin la zona.

L'Oficina del Metge Forense del Comtat de Bexar ràpidament va qualificar les dues morts com a assassinat-suïcidi.

Les autoritats en aquell moment també havien revelat que el nen era al centre d'una batalla per la custòdia.

Kriger havia sol·licitat el divorci i una ordre d'allunyament temporal contra el seu ex el 7 de març, va informar MySA.

L'exparella havia de comparèixer davant del tribunal el 19 de març, el dia que es van descobrir els cossos, per a una audiència de custòdia.