Fotomuntatge d'un nadó amb símbol d'error

Mare 'horroritzada' al descobrir que el nadó que cuidava a l'hospital no era seu

"Podria haver alletat aquest nadó o la mare podria haver-se despertat amb un bressol buit", lamenta la mare

Una mare britànica va quedar “absolutament horroritzada” després d'assabentar-se que el nadó que havia cuidat a l'hospital no era en realitat el seu fill.

L'impactant incident va passar el mes de setembre passat en un hospital de Dorset, Anglaterra, on Maisie Beth, de 22 anys, havia donat a llum la seva filla, Isabelle.

Beth diu que només es va adonar de la mortificant confusió quan va anar a canviar el bolquer a la seva filla i va descobrir que en realitat estava atenent un nen.

"Déu sap què hauria passat", va dir Beth a Caters dimecres. "Podria haver alletat aquest nadó o la mare es podria haver despertat amb un bressol buit", ha afegit.

Poc després de donar a llum la criatura Isabelle, les llevadores van informar a Beth que la criatura necessitava fototeràpia i que hauria de ser internada en una guarderia especial.

Una nit, Beth va anar a veure el seu nadó i va trobar una llevadora en una oficina sostenint un nadó.

"La llevadora va sortir de l'oficina i em va dir que entrés perquè hi tenien Isabelle i vaig suposar que la van treure amb el seu bressol de fototeràpia mentre jo era al bany", va afirmar Beth.

“Elles[les infermeres]em van dir que la van tenir allà per un temps perquè havia estat plorant molt”, va continuar. “Em van dir que era exactament igual a mi. En aquell moment era molt aviat i estava a dos dies després del part, així que no vaig qüestionar res i vaig portar el nadó al meu llit”, va explicar l'afectada

Només més tard, quan Beth va anar a canviar-li el bolquer al nadó, va descobrir que en realitat estava enamorada d'un nen, i no de la seva filla petita.

“La meva reacció instantània va ser que algú m'havia robat el nadó”, va recordar la mare. “Estava absolutament terroritzada després de quatre anys d'infertilitat. Vaig pensar que havia perdut el meu nadó després de donar-la a llum”, va exposar l'afectada.

Beth creu que les llevadores van confondre per error la nadó Isabelle i un nen recent nascut a l'hospital, però no té clar si la mare de l'altre nen alguna vegada se'n va adonar.

“L'[una altra]mare estava dormint en una sala completament diferent de la meva i no sé si mai va saber que el nadó em va passar a mi”, va explicar.

Afortunadament, el problema es va poder resoldre i els dos nadons ja es troben amb les seves respectives mares.