Benabéu - Alerta

Més de 30 detinguts després d'una baralla multitudinària als voltants del Bernabéu

Els dos grups de firaires es barallaven per l'espai que havien d'ocupar amb les seves atraccions

La Policia Nacional ja ha detingut 32 persones i ha identificat més de 60 per la seva participació en una baralla entre diverses famílies de baralles ocorreguda ahir a la nit als voltants a l'estadi Santiago Bernabéu de Madrid, on van resultar ferides 11 persones, han informat una portaveu de la Prefectura Superior de la Policia de Madrid.

La baralla es va produir aproximadament a les 21.45 hores d'aquest dimarts entre un grup de firaires entre els carrers Pare Damián i Rafael Salgado. Van començar una baralla entre diverses famílies per un conflicte a la instal·lació d'unes atraccions per a les festes d'un col·legi proper.

Segons ha transcendit als mitjans, els dos grups de firaires es barallaven per l'espai que havien d'ocupar amb les seves atraccions a les festes del col·legi Sant Agustí.

El que va començar a puntades de peu i cops de puny, va continuar amb agressions amb objectes contundents com pals i barres de ferro, a més de punxons i navalles entre gairebé un centenar de persones. També van estar presents dones i nens a la baralla. Després de diversos avisos dels veïns, fins al lloc van arribar els serveis sanitaris, que van atendre onze persones, un potencialment greu.

Es tracta d'un home de 34 anys que presenta un tall a l'abdomen i que va ser traslladat a l'Hospital de La Paz. Dels 11 ferits, sis ho van ser per contusions diverses, bretxes, laceracions, etcètera. Les altres cinc tenien ferides per arma blanca, cap amb risc vital.

Un té un tall a l'abdomen, un altre una semiimputació d'una falange de la mà, un altre una amputació d'una falange de la mà, un altre una ferida a l'esquena i el cinquè un tall a la cuixa, ha detallat una portaveu d'Emergències Madrid.

Fins al lloc es van desplaçar agents de Policia Municipal i Policia Nacional, que s'encarreguen d'investigar els fets. Al principi es va detenir 25 persones, xifra que ara ja ha pujat a 32 i que podria ascendir a més.

Passades les 23.00 hores, la zona va quedar en calma després de tota la tensió i violència viscuda, però els participants a la baralla han jurat venjança.