Sant Adrià del Besòs amb una imatge dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos investiguen un tiroteig a Sant Adrià de Besòs amb un ferit

El tiroteig va tenir lloc al barri de la Mina i la persona ferida no estava relacionada amb l?episodi violent

Els Mossos d'Esquadra investiguen un tiroteig al carrer a Sant Adrià del Besòs dilluns a la tarda, en què una persona va resultar ferida. El tiroteig va tenir lloc al barri de la Mina i la persona ferida no estava relacionada amb l'episodi violent, segons ha avançat 'El Caso'.

El succés va tenir lloc cap a les tres de la tarda, moment en què la celebració tranquil·la del dia de la Mona es va veure interrompuda per la violència armada als carrers d'aquest conflictiu veïnat.

La dona ferida, encara que sortosament sense lesions greus, va ser ràpidament traslladada per veïns al centre d'atenció primària (CAP) local, des d'on es va alertar les autoritats pertinents. Els Mossos d'Esquadra, en resposta, van desplegar unitats cap a la part alta del carrer de Mart, on va tenir lloc el tiroteig.

La situació a la Mina s'ha tornat cada cop més tensa els últims dies. La presència policial s'ha intensificat com a mesura preventiva per evitar enfrontaments nous i garantir la seguretat dels residents.

La violència no es limita únicament als tirotejos. Recentment, es va produir un incendi en un local del carrer de Goya, també ubicat a la Mina, generant sospites sobre la possible existència d'una plantació de marihuana al lloc.

Tant la policia local de Sant Adrià com els Mossos estan investigant aquests fets, i no descarten la possibilitat que estiguin relacionats entre ells.