Moto circulant

Un motorista mor en caure al carrer Diputació de Barcelona

És la quarta víctima mortal per accidents de trànsit als carrers de la capital catalana el 2024

El conductor d'una moto ha mort aquest dijous per les ferides sofertes al caure del vehicle quan circulava pel carrer Diputació de Barcelona, entre Aribau i Enric Granados, al voltant de les 20.00 hores.

L'home de 40 anys va caure del seu vehicle i va quedar atrapat sota un cotxe aparcat al carrer Diputació, a l'altura del número 225, al districte de l'Eixample.

Segons ha informat El Caso, l'accident es va produir de manera casual mentre l'home circulava a la moto. L'impacte contra el vehicle estacionat li va causar ferides greus, especialment un traumatisme cranioencefàlic.

Després del succés, van acudir diverses dotacions dels Bombers de Barcelona, del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) --que van traslladar l'home al centre hospitalari-- i de la Guàrdia Urbana de Barcelona (GUB).

Els equips mèdics van fer una primera assistència al lloc abans de traslladar el ferit d'urgència a un hospital proper. Tot i els esforços mèdics, l'home va morir l'endemà, dijous, a causa de la gravetat de les lesions.

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha obert una investigació per aclarir les circumstàncies exactes de l'accident. Les autoritats busquen determinar les raons per les quals el motorista va perdre el control del seu vehicle i va col·lidir amb el cotxe aparcat.

Segons ha informat l'Ajuntament de Barcelona en un comunicat aquest divendres, la víctima es tracta de la quarta víctima mortal per accidents de trànsit als carrers de la capital catalana aquest any.