Un nen de 8 anys acaba amb ferides greus al cap per l'atac d'un gos

El gos ha estat retingut per la policia i els seus amos han estat detinguts per la policia del Regne Unit

La policia va arrestar dues persones després que un nen de vuit anys patís ferides "greus" al cap per un presumpte atac d'un gos American Bully.

El succés es va produir a Bootle (Regne Unit), al voltant de les 5:20 pm d'ahir a la nit, on van descobrir un nen amb ferides al cap causades per un gos.

El nen va ser traslladat a l'hospital i roman en estat greu "però estable", va dir la policia de Merseyside.

El gos en qüestió, que es creu que és de raça XL, ha estat retingut per la policia.

Un home, de 30 anys, i una dona, de 49 anys, també han estat detinguts. Estan investigats per tinença d'un gos perillós fora de control que ha causat lesions.

"Aquest va ser un atac horrible que va deixar un nen petit requerint cirurgia d'emergència per lesions al cap", va dir l'inspector de la Policia Local.

'Vull assegurar a la gent que està rebent la millor atenció i tractament possibles per a les seves lesions, que es descriuen com que li canvien la vida.

"Aquest cas posa en relleu en els termes més crus els perills potencials dels gossos, i faria una crida a qualsevol persona que tingui informació sobre gossos perillosos a la seva zona perquè es posi en contacte amb nosaltres perquè puguem prendre mesures proactives", sentencia la policia.