Esposes dels Mossos d'Esquadra

Quatre detinguts a Badalona que acabaven de robar a un pis de l'Hospitalet

Els agents els van identificar i els van trobar tornavisos, llanternes, guants, auriculars i una motxilla; els objectes van quedar interceptats

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre homes a Badalona (Barcelona) que acabaven de robar a un pis de l'Hospitalet de Llobregat, ha informat aquest dijous la policia autonòmica en un comunicat.

Agents del Grup Hurón de la Comissaria de Badalona van arrestar el 9 de febrer quatre homes d'entre 24 i 42 anys com a presumptes autors d'un robatori amb força a l'interior d'un domicili i pertinença a un grup criminal.

A les 17.00 hores, els policies van veure un grup de quatre homes que s'avisaven entre ells quan van detectar la presència del vehicle dels agents.

Davant la possibilitat que poguessin ser delinqüents reincidents, els agents els van identificar i els van trobar tornavisos, llanternes, guants, auriculars i una motxilla; els objectes van quedar interceptats.

Cap a les 22.00 hores, els agents van veure el mateix grup d'homes amb la mateixa motxilla, on van trobar més tornavisos i guants, i dos ordinadors portàtils que, fetes les gestions pertinents, van comprovar que havien estat sostrets en un pis de l'Hospitalet : els quatre homes van quedar detinguts.