Un grup de policies britànics

Rescaten víctima de tràfic desaparegut durant 7 anys després de sentir els seus crits

Els seus crits esquinçadors van portar la policia fins a un motel a Michigan

Una presumpta víctima de tràfic que havia estat desapareguda durant set anys va ser rescatada aquesta setmana, després que els seus crits punyents portessin la policia a un motel a Michigan.

La dona, desapareguda des del 2017, va trucar a un dels seus pares per part de la seva mare i els va dir que la tenien retinguda contra la seva voluntat en un motel a Inkster, va informar dijous la Policia Estatal de Michigan.

Tot i que no tenien una ubicació exacta, els agents van determinar que la víctima estava sent retinguda al Motel Evergreen, una suposició que es va confirmar quan van arribar a la propietat. "La van descriure com un plor, un tipus de crit que els va atraure a aquesta àrea específica", va dir el tinent de la Policia Estatal de Michigan, Mike Shaw, a WXYZ.

Els oficials van irrompre a l'habitació, on van trobar la dona sola. La dona, ara als 30 anys, no presentava danys físics, però l'habitació contenia drogues i una arma.

Va ser portada d'urgència al'hospital i està rebent assessorament, segons la policia. La víctima també ha estat reunida amb la família.

La policia no va oferir més detalls sobre la seva desaparició i manté la identitat en secret. Tot i això, els detectius de tràfic de persones estan involucrats en el cas de persona desapareguda.

"A veure què segueix, oi?... entrevistar-la si va passar un delicte com el tràfic de persones o si és una situació de violència domèstica o és diferent", va dir Shaw.

"No vull fer servir la paraula segrest com si algú l'hagués agafat i l'hagués portat a aquest lloc. Pot haver començat com una relació que es converteix a ser retinguda contra la seva voluntat i ser traficada". S'ha identificat un sospitós, però encara no han arrestat ningú.

Inkster és un suburbi de Detroit, amb una població d'aproximadament 25.700 habitants.