Un capellà recitant la Bíblia

Un sacerdot mossega una dona després de negar-se a rebre la comunió

“La vaig mossegar. No ho nego. M'estava defensant a mi mateix i al sagrament"

Un sacerdot va ser arrestat després de suposadament mossegar una dona durant la comunió en una església del centre de Florida, Estats Units.

Oficials del Departament de Policia de St. Cloud a Florida van arrestar un sacerdot, identificat com el Pare Fidel, després que suposadament tingués un altercat amb una dona durant la missa, segons els mitjans de notícies locals WFTV, WKMG-TV i WDBO. Segons afirmen, la policia ha instat que Fidel sigui acusat d'agressió.

L'incident va passar a l'església catòlica de Sant Tomàs d'Aquino al voltant de la 1:20 pm hora local, segons una declaració jurada obtinguda per WKMG-TV. La policia va dir que la dona havia assistit a missa per participar en la comunió de la seva neboda, però quan va pujar a rebre el pa, el sacerdot suposadament es va negar a donar-li-ho al·legant que no havia completat els passos necessaris per aconseguir-ho.

Tot i això, la dona li va dir al sacerdot que ho havia fet i que “ara era acceptada per Déu”. Aleshores, el religiós va canviar completament, molestant-se i intentant ficar-li el pa que abans li havia negat a la boca, segons la declaració jurada obtinguda per WKMG-TV. Després, la dona va intentar agafar un altre tros a la mà, quan suposadament ell la va agafar i li va mossegar el braç, segons el mig.

"Ell va intentar ficar-s'ho a la boca amb força, però ella va retrocedir", va dir un testimoni a la policia, segons WFTV. "Ella va dir que no, no facis això i va ser llavors quan ell es va tornar boig", va assegurar el testimoni.

A les imatges de la càmera corporal de la policia obtingudes pels mitjans, Fidel va dir a la policia que la dona havia anat a una missa més d'hora però no entenia el procés de la comunió, i li va dir quins passos havia de seguir abans. de poder fer-ho, però ho va fer.

“'No t'estic jutjant. Et pregunto: 'Et vas confessar després de Missa?' Si no et vas confessar, no et puc donar la comunió”, recorda haver-li dit.

“La vaig mossegar. No ho nego. M'estava defensant a mi mateix i al sagrament”, se'l pot veure dient també. El sacerdot va dir que va actuar en defensa pròpia després de negar-li la comunió ja que ella el va empènyer i va intentar treure-li la safata de pa de les mans.

El jutge determinarà si Fidel serà acusat d'agressió, segons WKMG-TV.