Autobús estrellat a Valdemoro amb un senyal d'alerta

Tràgic accident a Valdemoro: un autobús urbà s'estavella contra un mur

Entre els ferits més greus hi havia una dona de 62 anys, que va patir un trauma abdominal sever, i la mateixa conductora, de 58 anys

Aquest matí s'ha produït un greu accident de trànsit a Valdemoro, a la confluència dels carrers Seseña i Luis Planelles. Un autobús urbà de la localitat s'ha estavellat violentament contra un mur i ha desencadenat una sèrie d'esdeveniments desafortunats.

Segons els informes, la conductora de l'autobús va experimentar un mareig sobtat que la va fer perdre el control del vehicle en plena ruta. La situació es va convertir en caòtica, ja que l'autobús, ple de passatgers, estava en moviment al moment de l'incident. L'impacte contra el mur ha deixat quinze persones ferides, algunes en estat crític.

Entre els ferits més greus hi havia una dona de 62 anys, que va patir un trauma abdominal sever, i la mateixa conductora, de 58 anys, l'estat de la qual es considerava potencialment greu a causa dels traumes toràcic i abdominal que presentava.

L'equip d'emergències de la Comunitat de Madrid, desplegat al lloc, ha treballat per rescatar la conductora atrapada a les restes de l'autobús, i ha aconseguit l'alliberament amb l'ajuda dels bombers locals.

Les dues persones ferides de gravetat han estat traslladades immediatament a l'Hospital 12 d'octubre per rebre atenció mèdica especialitzada. A més d'aquests casos crítics, tretze persones més han resultat ferides de menor gravetat en l'accident, sumant així una llista d'afectats que van requerir assistència mèdica.

La Guàrdia Civil serà l'encarregada d'investigar les causes que van desencadenar aquest tràgic succés. Un equip multidisciplinari, que va incloure la Policia Local de Valdemoro i voluntaris de Protecció Civil, es va mobilitzar per col·laborar en la gestió de l'accident i brindar suport a les víctimes.