Cartell de cerca

Troben morta una adolescent desapareguda

El Novio de la seva mare és el principal sospitós

La tràgica recerca de l'adolescent de Florida, Madeline Soto, de 13 anys, va arribar a un devastador final després que les restes fossin descobertes en una àrea boscosa del comtat d'Osceola. Madeline, que va ser reportada com a desapareguda a l'inici d'aquesta setmana, va ser trobada sense vida, amb la roba similar a la que portava posada abans de desaparèixer.

El principal sospitós en el cas, Stephan Sterns, de 37 anys, el Novio de la mare de Madeline, va ser arrestat dimecres per càrrecs no relacionats d'agressió sexual i possessió de material d'abús sexual infantil. Tot i això, les autoritats ho consideren el principal sospitós en el cas de Madeline.

La policia va revelar que Sterns va ser captat per càmeres de seguretat llançant objectes en un contenidor d'escombraries en un complex d'apartaments a Kissimmee, Florida, dilluns a les 07.35, el mateix dia que Madeline va ser reportada com a desapareguda. Més tard, les autoritats van recuperar la motxilla i el portàtil escolar de Madeline del mateix contenidor. que Sterns havia mogut el seu cos les primeres hores del matí.

El cas continua sent una investigació activa, i les autoritats retenen informació addicional en aquest moment. Sterns, actualment en custòdia, no ha estat acusat en relació amb la mort de Madeline, però es considera el principal sospitós en aquest cas.