Bat de beisbol amb imatge d'una baralla a Tortosa

VÍDEO: Detenen 4 joves per una baralla multitudinària amb bats i pals a Tortosa

Els agents es van veure obligats a separar els combatents i confiscar els objectes utilitzats

Dos grups de joves es van veure embolicats en un violent enfrontament dilluns passat a la nit, en una escena que evoca més una pel·lícula de colles que una tranquil·la nit al nucli antic de Tortosa (Tarragona).

Equipats amb bats de beisbol, pals i armes blanques, els participants es van llançar als carrers, desfermant el caos i sembrant la por entre els residents.

La baralla, que va esclatar al voltant de les deu 21.45 hores, es va desenvolupar a la plaça Gerard Vergés i al carrer Montcada, convertint l'històric barri a l'escenari d'una batalla campal.

La ràpida intervenció de la Policia Local de Tortosa, amb el suport dels Mossos d'Esquadra, va aconseguir aturar la violència i arrestar quatre dels esvalotadors.

Els vídeos de l'incident, que s'han viralitzat les últimes hores, van capturar la ferocitat de l'enfrontament i la imprudència dels que hi van participar.

Els agents, en arribar al lloc, es van veure obligats a separar els combatents i confiscar els objectes utilitzats com a armes, incloent els bats de beisbol i algunes armes blanques.

Els quatre joves detinguts, després de rebre atenció mèdica a un Centre d'Atenció Primària (CAP) de la ciutat, van ser traslladats als calabossos dels Mossos d'Esquadra.

Tot i que les imatges suggereixen la participació de més individus en l'enfrontament, només quatre han estat portats davant la justícia, enfrontant-se a càrrecs per delictes de lesions en relació amb la baralla multitudinària.

L'origen de la disputa, segons informes del Diari de Tarragona , es podria remuntar a algun incident previ entre els dos grups, que en algun moment van ser amics.

Tot i això, les motivacions exactes darrere d'aquesta escalada de violència encara no han estat clarificades.

L'incident, que va tenir lloc en una zona cèntrica de Tortosa amb presència d'institucions governamentals i serveis territorials, ha deixat la comunitat local commocionada i preocupada per la seguretat al veïnat.

Mentrestant, els quatre detinguts esperen la seva compareixença davant les autoritats judicials, enfrontant les conseqüències de les seves accions en una nit que quedarà gravada a la memòria de la ciutat.