Imatge d´un banc amb un senyor mort

VÍDEO: Detenen una dona per utilitzar el cadàver del seu oncle per cobrar un préstec

La trama fraudulenta va ser descoberta pels empleats del banc

El recent episodi que ha sacsejat el Brasil ha deixat perplexos molts i ha desencadenat una onada d'indignació a tot el país.

Es tracta de l'intent descarat de frau per part d'una dona que va intentar obtenir un préstec bancari a costa del seu oncle difunt.

La sospitosa, identificada com a Érika de Souza Vieira Nunes, es va presentar en una sucursal del banc acompanyada del seu oncle amb cadira de rodes, amb la intenció de dur a terme el seu engany.

La trama fraudulenta va ser descoberta pels empleats del banc, que van alertar immediatament les autoritats policials.

La dona va ser detinguda al lloc dels fets, posant fi al seu intent d'estafa.

L'enrenou al voltant d'aquest incident s'ha estès ràpidament a través de les xarxes socials, on circula un vídeo capturat pels mateixos empleats del banc.

A les imatges, es pot observar la dona arribant a la sucursal bancària en companyia del seu oncle, en un esforç desesperat per aparentar que aquest encara era viu.

De Souza Vieira Nunes, en un acte menyspreable, movia el cap i les mans del cadàver amb la intenció de simular que l'home encara n'estava conscient i necessitava l'ajuda per signar els documents del préstec.

Tot i això, segons han revelat les autoritats policials, la trista realitat era que l'home ja feia diverses hores que no tenia vida.

L'informe policial detalla que l'objectiu de la dona era obtenir un préstec de 17.000 de reals, una suma que equivaldria a uns 3.000 euros.

Aquesta quantitat representa un exorbitant 17 vegades el salari mitjà al Brasil, que amb prou feines supera els 1.000 reals.

Aquest lamentable succés ha generat una profunda indignació a la societat brasilera, que repudia enèrgicament aquest tipus d'actes fraudulents que busquen aprofitar-se de situacions tràgiques per a benefici personal.