Accident vaixell

VÍDEO: Terrible accident entre dos vaixells turístics provoca diversos ferits

L'incident va deixar diversos ferits i ha generat demandes legals

Un vídeo impactant ha sortit a la llum mostrant el moment aterridor del xoc entre dos vaixells turístics a Miami el mes passat. Compartit a Instagram per Mausner Graham Injury Law PLLC, que representa diverses persones ferides, el metratge va capturar la seqüència esgarrifosa que va portar a la col·lisió.

Al vídeo, els passatgers a bord del Thriller, un vaixell turístic de Miami, es veuen gaudint de l'horitzó escènic mentre l'embarcació avança ràpidament per l'aigua. De sobte, apareix al fons un vaixell xàrter privat, dirigint-se directament cap a ells. A mesura que s'escampa el pànic entre els passatgers, els crits omplen l'aire moments abans que els vaixells col·lisionin.

El xoc va tenir lloc el diumenge 10 de febrer, mentre els dos vaixells navegaven pel Canal dels Pescadors a prop de PortMiami. Després de l'incident, almenys 13 passatgers van resultar ferits i van ser traslladats a un hospital local. Tot i això, Mausner Graham Injury Law PLLC va declarar que un total de 29 persones van resultar afectades, emfatitzant la gravetat de la situació.

Davant el xoc, múltiples agències, incloent el Rescat de Bombers de Miami-Dade, Bombers de la Ciutat de Miami, la Guàrdia Costanera dels EUA i la Comissió de Conservació de Vida Silvestre de Florida (FWC), van anar ràpidament al lloc . Encara que no es van reportar ferits entre els passatgers a bord del vaixell xàrter privat, el Thriller ara enfronta un requisit d'inspecció de l'embarcació abans de reprendre les seves operacions. incident, citant negligència. Tot i els intents repetits, Thriller Miami Speedboat Adventures encara no ha respost a les sol·licituds de comentaris.

El Thriller, conegut pels seus tours turístics d'alta velocitat al voltant de Miami, arriba a velocitats de fins a 40 mph, proporcionant als turistes una experiència emocionant. Tot i això, la recent col·lisió ha destacat la importància de les mesures de seguretat en les operacions marítimes, portant les autoritats a prendre mesures ràpides per garantir el benestar dels passatgers.